(123) 456-7890 info@yourdomain.com

Welkom

Welkom. Mijn naam is Roel Simon en ik ben registerpsycholoog Arbeid & Organisatie van het Nederlands Instituut van Psychologen. Je bevind je nu op de site CSMC. CSMC ben ik begonnen in 2002. Het was toen nog een BV en kwam voort uit ATLAS BV, een management BV waarbinnen met name interim-management werd uitgevoerd.

In 2001 heb ik een opleiding mediation gevolgd en na het inschrijven in het register van het toenmalige Nederlands Mediation Instituut (NMI) heb ik gekozen om de naam te veranderen in Centrum voor Stressmanagement, Mediation & Consultancy BV.

Omdat mediation de core-business was geworden na negen jaar, is de naam in 2009 omgezet in Simon Mediation. Dit gaf een betere lading aan de werkzaamheden die binnen de muren werden verricht. Voor mediation is de site www.simonmediation.nl in de lucht gegaan. Omdat ik mij niet enkel en alleen beperk tot mediation, is de CSMC site ook in de lucht gebleven. Bij CSMC ligt de nadruk meer op de bedrijfsactiviteiten advies, personeel & organisatie, training/coaching en interimmanagement.

Ik hoop dat als je iets zoekt of je bent via een contact verwezen naar CSMC dat je het op deze site kunt vinden. Mocht je het niet kunnen vinden, neem dan contact op via de contactpagina.

Veel succes!

Roel Simon

Geef een reactie